top of page
Search

Dragon Flow

Ми претставува задоволство со вас да споделам една од омилените секвенци кои често ги практикувам.


Оваа динамична секвенца, базирана на „Dragon flow“, креирана од Сузан и Пол Грили, целосно го активира телото, комбинирајќи елементи кои работат на флексибилноста, силата и рамнотежата на практикантот.


Се надевам дека ќе ви се допадне 🌸🙏🏼9 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page