top of page
Search

Core & Balance mini flow

Кратка секвенца која е наменета да ги стимулира и зајакне мускулите на јадрото, а воедно работи и на подобрување на рамнотежата.
68 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page