top of page
Search

Будокон Јога мини флоу

Исечок од мојата практика. Кратка, но динамична Будокон јога секвенца која го раздвижува буквално целото тело. Будокон е стил кој комбинира елементи на класична јога, боречки вештини, калистеника и анимални движења.4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page